Doğayla Yaşam Akademisi

DogaylaYasamAkademisi

DOĞAYLA YAŞAM AKADEMİSİ

3 - 10 Temmuz 2023

TED Üniversitesi ve EGET Vakfı işbirliğiyle düzenlenen “Doğayla Yaşam Akademisi,” 3-10 Temmuz 2023 tarihleri arasında Marmaris/Turunç’ta bulunan TOVAK Uluslararası Marmaris Akademisi’nde gerçekleştirilecektir.

18-35 yaş arasındaki yükseköğretim öğrencilerine sürdürülebilirlik ve doğayla yaşam konularında keyifli bir öğrenme deneyimi sağlamayı hedefleyen Doğayla Yaşam Akademisi’nde, katılımcıları, farklı konularda birçok kuramsal eğitim ve uygulamalı atölye çalışması bekliyor.

Kuramsal eğitimler mutlidisipliner bir bakış açısıyla sürdürülebilirliğin farklı akademik disiplinlerde nasıl ele alındığına ilişkin kapsayıcı bir çerçeve çizerken, katılımcıların sürdürülebilirliğin çeşitli boyutlarına dair farkındalık geliştirmelerine de imkân sağlıyor. Sürdürülebilirlik ve doğayla yaşam konuları edebiyat, filoloji, sosyoloji, arkeoloji, etnografi, antropoloji, siyaset bilimi, ekonomi ve ziraat mühendisliği gibi çeşitli disiplinlerin kesişimlerinde tartışmaya açılıyor. Yaparak ve yaşayarak öğrenme fırsatları sağlayan uygulamalı atölyeler daha sürdürülebilir bir yaşam tarzı için iyi uygulama modellerini bir araya getiriyor, saha ziyaretleri ise iyi örnekleri yerinde deneyimleme olanağı sunuyor.

Kuramsal eğitim ve uygulamalı atölyeler sonrasında geriye yeni dostluklar kurmak, sivil toplum ruhunu yaşamak, Turunç’ta denizin ve güneşin tadını çıkarmak kalıyor.

Etkinlik programına buradan ulaşabilirsiniz.

Katılım Ücretine Dahil Olanlar:

• 7 Gece Tam Pansiyon Konaklama (sabah, öğle ve akşam yemekleri dahil)
  • Tekne Turu
  • Multidisipliner Teorik Eğitimler
  • Uygulamalı Atölyeler ve Atölye Materyalleri
  • Saha Ziyaretleri (Turunç Amos Antik Kent Gezisi, EGET Vakfı Muğla, EGET Vakfı Armutçuk Organik Tarım İşletmesi)
  • Doğayla Yaşam Akademisi Katılım Sertifikası
  • EGET Vakfı İktisadi İşletmesi Armağanları

ÖNEMLİ BİLGİ VE TARİHLER:

• Etkinlik 18-35 yaş arası yükseköğretim öğrencilerinin katılımına açık olup, kontenjan 30 kişi ile sınırlıdır. Kayıtlar, https://eget.com.tr/eget-atolye  adresinden Doğayla Yaşam Akademisi’nin seçilmesi ve ücretlerin ödenmesiyle kesinleştirilmektedir. Son kayıt tarihinden sonra yapılan kayıt iptalleri için ücret iadesi yapılmaz.
  • Son kayıt tarihi:28 Mayıs 2023-Pazar (Kontenjanın belirtilen tarihten önce dolması durumunda kayıtlar daha önce kapatılır.)
  • Katılımcılara TED Üniversitesi ve EGET Vakfı onaylı katılım sertifikası verilecektir.
  • Toplam Katılım Ücreti: 15.500 TL
  • Konaklama 2 veya 3 kişilik odalarda yapılacaktır. 3 Temmuz 2023 Giriş Saati: 13:00, 10 Temmuz 2023 Çıkış Saati: 12:00’dir. Turunç, Marmaris/Muğla’da bulunan, Doğayla Yaşam Akademisi’nin gerçekleştirileceği ve konaklamanın yapılacağı TOVAK Uluslararası Marmaris Akademisi’ne geliş ve dönüş ulaşımı, ücrete dahil değildir.
  • Kayıt için: https://eget.com.tr/eget-atolye
  • Eposta: dyakademisi@tedu.edu.tr
  • WhatsApp İletişim Hattı: 0 554 166 86 84

Bu etkinliğin ana amacı, öğrencilere nitelikli eğitim sağlamaktır ve kâr amacı gütmeyen kuruluşlar tarafından düzenlenmektedir.