Doğayla Yaşam Akademisi 2 - Kadın ve Ekoloji

Tarih:  Date -

Doğayla Yaşam Akademisi bu yıl, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, 714 Temmuz tarihleri arasında Marmaris/Turunç’ta bulunan TOVAK Uluslararası Marmaris Akademisi’nde başarıyla gerçekleştirildi. “Kadın ve Ekoloji” temasıyla gerçekleştirilen eğitim programına farklı üniversitelerde lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimi gören toplam 20 kadın öğrenci katıldı.

EGET Vakfı eğitmenleri ve TED Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyelerinin tasarladığı kuramsal dersler, katılımcıların sürdürülebilir yaşama dair toplumsal, sanatsal ve ekonomik bilgiler edinmesini sağladı. EGET Vakfı eğitmenlerinin yönettiği atölyelerde ise katılımcılar, günlük yaşamlarında sürdürülebilir ve çevre dostu uygulamalar konusunda pratik bilgi ve deneyimler elde etti. Performans uygulamaları, film gösterimi, ören yeri gezisi ve müzik dinletileriyle renklendirilen eğitim programı sertifika töreniyle son buldu.