Prof. Dr. Yusuf Eradam, Türkiye Amerikan Etüdleri Derneği’nin 30. Yılının Kutlama Konuşmasını Yapmaya Davet Edildi

Tarih:

İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ BAŞKANIMIZ PROF. DR. YUSUF ERADAM, TÜRKİYE AMERİKAN ETÜDLERİ DERNEĞİ’NİN 30. YILININ KUTLAMA KONUŞMASINI YAPMAYA DAVET EDİLDİ

İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Yusuf Eradam, Kurucu ve Onur Üyesi bulunduğu Türkiye Amerikan Etüdleri Derneği’nin 30. yılının kutlama konuşmasını yapmak üzere Dernek Başkanı Prof. Dr. Meldan Tanrısal ve Hacettepe Üniversitesi tarafından kutlama konuşmasını yapmaya davet edildi.

Prof. Dr. Yusuf Eradam'ın Konuşmasının Başlığı:
"Conspicuously Invisible: American Strategies in Canonized Literature, Film and Popular Culture" (“Ayan Beyan Ortada Ama Görünmez: Kanonize Edebiyat, Sinema ve Popüler Kültür Örneklerinde Amerikan Stratejileri”)

20 Kasım 2018, 10:30
Hacettepe Üniversitesi, Beytepe Kampüsü Tuğrul İnal Salonu