Ana içeriğe atla

İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünün düzenlediği "Back to the Roots" adlı öğrenci konferansı, yoğun katılımla gerçekleşti

Fotoğraf

 

TEDÜ İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünün Ankara Üniversitesi DTCF İngiliz Dili ve Edebiyatı ve Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümleriyle ortak düzenlediği "Back to the Roots" adlı çevrim içi öğrenci konferansı, 18 Nisan 2022 Pazartesi günü yoğun bir katılımla, toplam 8 oturum halinde gerçekleşti. Konferansa Ankara'nın çeşitli üniversitelerinden konuşmacı olarak katılan öğrencilere, aynı gün saat 17.00'de TED Üniversitesi'nde yapılan bir etkinlik ile sertifikaları teslim edildi. 

TEDÜ İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü öğrencilerinden Alper Uçar, Azranur Elif Sucuoğlu, Buse Kılıç, Çağrı Teoman Kars, Kazım Kıyaklı ve Zehra İlke Yıldız, “TEDÜ Lisans Öğrencileri Bilimsel Araştırma Desteği” (TEDÜ-LAD) kapsamında gerçekleştirdikleri projede elde ettikleri sonuçları konferansta başarıyla sundular.

Lisans öğrencilerine akademik çalışmalarını sunabilecekleri bir alan açmayı ve üniversiteler arası bilgi paylaşımının güçlendirilmesini amaçlayan konferansımıza katılan tüm öğrencileri tebrik eder, daha sonraki etkinliklerimizde yeniden görüşmeyi dileriz.